Ouders – Rens (4 jaar)

“Wat mooi om te zien hoe je kind opbloeit en zijn eigen ik terugvindt. Super bedankt Marloes dat je ons hierbij hebt kunnen helpen. Niet alleen ons zoontje heb je ondersteund, maar ook ons als ouders. Je was zo open en warm voor onze zoon dat er gelijk een vertrouwen ontstond. Je bent voor hem heel bijzonder, in zijn woorden zijn ‘beste grote mensen vriendin’.”

Jeroen en Linda – Sem (6 jaar)

“Heel blij Marloes zijn we met je begeleiding die ons leidt naar een rustiger en gezelliger gezinsleven. We wisten even niet meer wat te doen maar jij gaf ons de handvatten en inzichten om vol goede moed de toekomst in te gaan. We zijn er nog niet helemaal maar blijven aan ons werken met al je goede tips en adviezen. Ontzettend bedankt voor je inzet! En namens Sem ook bedankt voor alle leuke tijd samen. Wat is hij gek op je!”

Suzanne Bogers – Rens (6 jaar)

“Blij zijn wij om te zien dat Rens gegroeid is in zijn zelfvertrouwen! Hij genoot van de momenten om samen met je te zijn Marloes! Voor ons heb je tijdens het begeleidingsproces de tijd genomen om onze verhalen aan te horen en handvatten aan te reiken om Rens beter te kunnen begrijpen en op de juiste manier te benaderen.

Heel erg bedankt Marloes!”

Arianne Versteeg – Lynn (6 jaar)

“We kwamen bij Marloes voor onze dochter Lynn van 6 jaar. Zij zat totaal niet lekker in haar vel, had veel woede en boosheid. Een hele dag naar school, dan nog afspreken en dan kwam er vaak een woedeaanval om helemaal niks… tja helemaal niks… bijvoorbeeld een fout bord, verkeerde pyjama of onder de douche in plaats van in bad. En dat moet je als ouder dan begrijpen.

Na lang tobben was ik er helemaal klaar mee. Ik werd er zelf verdrietig van. En ik was zelf soms (na lang mijn geduld te hebben bewaard) net zo hard tegen haar aan het schreeuwen als dat zij tegen mij deed. Ik drong totaal niet meer tot haar door.

Marloes ging met Lynn en met mij aan de slag en heeft ons goed geholpen; praktische tips, een luisterend oor, begrip en warmte. Ook mijn man, die behoorlijk sceptisch was, begrijpt het beter. Hij vindt het soms nog wel moeilijk, maar dat heeft tijd nodig. Lynn is weer dat vrolijke meisje van voorheen en zit lekker in haar vel. Haar leven is ook ten positieve veranderd.

Nu weet ik goed waardoor de driftbuien ontstaan en daardoor is er meer begrip. Ook weet ik nu beter een driftbui te voorkomen. En mocht er toch één ontstaan, dan duurt het veel minder lang dan voorheen.
Boos zijn mag… is heel goed zelfs… Van anderhalf uur nu naar een kwartiertje… dat heb ik aan Marloes te danken.

Ons gezin is weer gelukkig en dat was ons zonder Marloes niet gelukt.
Dankzij jou ben ik met andere ogen naar mijn kind gaan kijken.

Bedankt lieve Marloes… ik hoop dat je nog heel veel ouders en kinderen gelukkig mag maken. Je bent een toppertje!”

Gite Liebrand – Hoofdredactrice Magazine Kind & Coach

Nicole (28 jaar)

“Marloes straalt de kracht uit die je laat vertrouwen dat alles mogelijk is.”

Carolina – dochter (9 jaar)

“We hadden al ervaring met een coach voor onze oudste dochter en dachten, na onze verhuizing, dat het voor onze jongste ook goed zou zijn om een coach te hebben. Ze had na onze verhuizing veel verdriet, kon niet goed slapen en had moeite om nieuwe vriendschappen te sluiten.

Ik kwam toevallig in een winkel een visitekaartje van Marloes tegen en daar was ik blij mee. Na contact te hebben gelegd konden we snel een kennismaking plannen. Onze dochter vond het spannend, maar was heel snel op haar gemak bij Marloes. Ze ging er elke keer graag en met een brede glimlach naartoe.

Ook al waren we een andere manier van coaching gewend, heeft Marloes onze dochter en ons goed geholpen. We zijn tijdens de coaching erachter gekomen hoe we onze dochter kunnen helpen, begeleiden en ondersteunen. Het ‘alleen slapen’ is niet meer zo’n probleem, ze heeft nieuwe vriendschappen kunnen sluiten en ze is ons zonnetje in huis (af en toe een donderwolkje, maar dat hoort erbij).

Wat ik zo mooi vond tijdens het traject was hoe Marloes ons dametje beschreef. Ze kon zo mooi haar kwaliteiten en schatten benoemen. Ik werd nog trotser op onze dochter!

Lieve Marloes, bedankt voor je coaching!”

Carolina – dochter (10 jaar)

“Marloes kenden we al van de coaching van onze jongste dochter. Tijdens haar traject besloten we om onze andere dochter ook door Marloes te laten coachen. Door haar lage zelfbeeld zat ze niet lekker in haar vel. Ze kon haar emoties niet goed uiten en we drongen moeilijk tot haar door.

Marloes heeft haar zelf laten ontdekken wat haar prachtige schatten zijn en dat ze er mag zijn zoals ze is. Onze dochter heeft geleerd om te durven zeggen wat ze wel en niet wil en hoe ze zich voelt.

Nu hebben we een dochter die gemakkelijker praat over haar emoties en duidelijk beter in haar vel zit. Een dochter die durft te zeggen wat ze wel en niet leuk vindt.

Zelf vertelt ze heel trots dat het op school veel beter gaat met rekenen en spelling en ze is meer aan het afspreken met vriendinnen. De relatie met haar jongere zus is ook beter. Samen spelen en ruzie maken, is in balans.

Het is door de coaching van Marloes van onze twee dochters merkbaar gezelliger in huis!

Bedankt lieve Marloes!”

Lennard en Debora – Silvie (8 jaar)

“Wij weten al langer dat Silvie moeite heeft met bepaalde situaties en vooral de afgelopen 4 jaar zijn wij zoekende hoe haar daarbij te helpen. Het laatste jaar werd dit steeds moeilijker waardoor wij op een gegeven moment vastliepen en in een negatieve spiraal terecht kwamen.

Silvie was vooral erg streng voor zichzelf, met momenten onzeker en vaak niet gelukkig.

Zoals gezegd waren we vooral het laatste jaar zoekende hoe we haar konden helpen. Na onze hulpvraag bij de huisarts en de gemeente kwamen we zelf Marloes tegen op Facebook. Haar uitleg was herkenbaar en precies dat waar we naar op zoek waren.

Ook na het eerste kennismakingsgesprek wisten we nog steeds niet precies wat we konden verwachten, maar Marloes gaf ons wel het idee dat ze ons probleem snapte en dat ze ons daarbij kon helpen!

Silvie was vanaf dag 1 helemaal weg van Marloes.

De manier van coachen is voor ons als ouders een beetje vaag, maar ondanks dat zagen we elke keer weer goede resultaten. Silvie is altijd met heel veel plezier naar de sessies gegaan.

De coaching heeft ons als ouders meer inzichten gegeven in wie onze dochter is, waar ze tegenaan loopt en vooral wat ze nodig heeft! We hebben handvatten gekregen om haar in moeilijke momenten beter te kunnen ondersteunen.

Silvie heeft vooral meer rust gekregen, maakt zich minder druk, kan zich beter herpakken en is weer veel vrolijker dan voorheen.

Wij zouden ouders die ook vastlopen zeker doorverwijzen naar Marloes. Ze heeft ons en vooral Silvie erg goed geholpen.”

Ouders – zoon (6 jaar)

“Supertrots en blij. Met dank aan Marloes durft onze superstoere knul zichzelf aan de buitenwereld te laten zien. Van een volgzaam, onzeker jongetje is hij een zelfverzekerde jongen geworden die nu zijn eigen prachtige ik durft te zijn met veel minder spanningen!

Hij is veranderd van een gespannen jongen in een stralende, vrolijke levensgenieter. Wat kun je jezelf als ouders nog meer wensen.

Ter afronding van het coachtraject ging onze zoon samen met Marloes mee op pad voor een speciale, laatste coachsessie; wat heeft hij genoten van deze superleuke dag.”

Ouders – zoon (10 jaar)

“Marloes, ik wil je nog even extra bedanken voor onze sessie over het geboorteverhaal van onze zoon. Wat heb ik hierna nog veel aan jou en ons gesprek gedacht.

Het is zoiets moois wat we hebben mogen ervaren van je. Er zijn echt zoveel dingen die herkenbaar zijn en wat echte eyeopeners zijn; niet normaal joh.

Ik voel me echt bevoordeeld dat ik dit heb mogen meemaken samen met mijn man. Ook hij is er echt van onder de indruk en ik weet zeker dat we hier ons verdere leven dingen uit mee gaan nemen.

Nogmaals heel erg bedankt!

Liefs van ons.”